Excelsior Maassluis zet grote stap richting lijfsbehoud

13-06-2024

In Maassluis heeft het eerste duel van de finale in de Betnation Divisie Nacompetitie plaatsgevonden. SC Genemuiden kwam op bezoek bij Excelsior Maassluis en moest het met een verlies bekopen. Komende zaterdag valt de beslissing in Genemuiden, in Maassluis werd het 3-1.

SC Genemuiden kwam goed uit de startblokken. Matthias Breman stuurde de bal richting Mike Reuvers en die wist zuiver te scoren en de uitploeg op 0-1 voorsprong te zetten na ruim tien minuten. Deze achterstand werd door Giovanni Fonseca goedgemaakt in minuut 34. Vijf minuten later zorgde Pieter Langedijk ervoor dat Excelsior voor rust nog op voorsprong kwam. Na ruim tien minuten in de tweede helft maakte Kevin Dercks ook nog de 3-1 waardoor Excelsior Maassluis met een voorsprong naar Genemuiden gaat komende zaterdag.