Spakenburg walst over Noordwijk en wint 8-0!

06-04-2024

SV Spakenburg heeft op Sportpark de Westmaat een megazege te pakken gekregen tegen Noordwijk. Vooraf was de ploeg uit Spakenburg al hoogst favoriet, maar zo'n grote zege was zelfs voor eigen supporters verrassend. Noordwijk blijft zo op 0 zeges tegen Spakenburg in de afgelopen 10 jaar staan.

Na 10 minuten kwam Spakenburg al op voorsprong, Ahmed El Azzouti bracht de 1-0 op het scorebord. Vijf minuten later verdubbelde hij de score ook al direct. Na 25 minuten stond het al 3-0 voor de thuisploeg door een treffer van Koen Wesdorp. 3-0 was ook de tussenstand toen beide ploegen weer richting de kleedkamers gingen.

In de tweede helft duurde het opnieuw tien minuten voordat de eerste goal viel, Wimilio Vink maakte het 4-0 voor Spakenburg. Minuut 61 was de minuut dat Ahmed El Azzouti zijn hattrick voltooide. Het scoren voor El Azzouti was nog niet afgelopen, in minuut 77 maakte hij het 6-0 en in de laatste tien minuten scoorde hij nog tweemaal. 8-0 was de stand toen de scheidsrechter het laatste fluitsignaal liet klinken.